Vår enkla monteringsanvisning för sängstativet - Sesam Lyx

Den perfekta platsbesparande säng lösningen att starta med i sitt hem.

1.
Res enkelt upp sängen, madrassen mot väggen som den skall stå i upprest läge med T-benen i vardera hörn (insidan) eller om du vill ha den liggande. Se bild 1.

2. Tryck vinkelbeslagen mot sängens undersida och skruva i de fem skruvarna på undersidan på båda sidor. Det går även bra att sätta fast vinkelbeslaget på insidan om du önskar ha en top eller sängkappa. Du är nu klar med de främre T- benen.

3. Bakre benen: Placera de bakre benens vinkelbeslag som på bilden. Tryck fast vinkeln och skruva i de fem skruvarna. Du är klar med fotbenen. Se nedan bild 2.

4. Dragrem för Sängkläder och Bäddmadrass: Måtta ut en sådan längd av remmen att den från sängens undersida går över sängens mitt med ca. 3 dm. Klipp inte av remmen innan du vet om sängen, madrassen ska vara stående eller liggande. Nubba sedan fast ändarna i sängens underkant från insidan. Detta skall göras i sängens fotkant. Se bild 2.

5. Säkerhetsremmar för väggmontage: Sängen står kvar i upprest läge av sin egen tyngd. Dock kan det locka till klätterlekar och dylikt för dom små barnen. Så för att förhindra olyckor så medföljer: två säkerhetsremmar att nubbas fast i sängens övre träram i samma höjd som dragremmarna. Fäst kroken i sådan höjd att säkerhetsremmarna lätt kan hakas på och av.Se bilderna (foton) ovan då monteringen är klar och sängen är i uppfällt läge, färdig monterad till vänster klart att bäddas. Har du frågor tveka inte att höra av dig till oss och vi nås lättast på följande mailadress: kundtjanst@yousee.nu

Obs! Se upp för undermåliga kopior av vårt original sängstativ!